Cât costă şi când va fi deschis cel mai nou mall al Capitalei

Autor: Ioana Matei Postat la 20 ianuarie 2014 451 afişări

Specialistul internaţional în centre comerciale Sonae Sierra şi dezvoltatorul imobiliar Caelum Development au început lucrările pentru dezvoltarea noului centru comercial ParkLake, situat în sectorul 3, în estul Bucureştiului

Cât costă şi când va fi deschis cel mai nou mall al Capitalei

Centrul comercial reprezintă o investiţie de 180 de milioane de euro, iar deschiderea este programată pentru anul 2016. Lucrările de excavaţie şi pereţi mulaţi vor fi realizate de către SBR Soletanche Bachy Fundatii. Odată atins nivelul proiectat al săpăturii, vor fi demarate în paralel lucrările la fundaţie şi structură.

Suprafaţa totală închiriabilă este de 70.000 m², cu aproximativ 200 de magazine şi 2.600 de locuri în parcarea subterană.

ParkLake a obţinut o nouă autorizaţie de construire în septembrie 2013, autorizaţie care include îmbunătăţirile la nivelul conceptului centrului comercial aduse de cei doi parteneri din cadrul joint venture-ului.

„Începerea lucrărilor pe şantier este un pas important în dezvoltarea ParkLake şi suntem încrezători că vom oferi bucureştenilor o experienţă inovatoare de cumpărături în 2016. ParkLake este un proiect important pentru ambii parteneri ai Joint Venture-ului şi ne bucurăm să putem aduce pe piaţa românească atât know-how-ul, cât şi experienţa internaţională a celor două companii.”, a declarat Ingo Nissen, managing director, Responsabil pentru dezvoltare în România, Sonae Sierra.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cat-costa-si-cand-va-fi-deschis-cel-mai-nou-mall-al-capitalei-11929887
11929887
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.