Cât costă o excursie cu trenul în jurul lumii?

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 01 aprilie 2014 346 afişări

Great Rail Journeys, o firmă de turism din Marea Britanie specalizată în călătorii cu trenul, a scos la vânzare un circuit în jurul lumii.

Cât costă o excursie cu trenul în jurul lumii?

Călătoria durează 53 de zile şi are preţul de 36.500 de dolari. De-a lungul excursiei, turiştii au ocazia de a experimenta cele mai luxoase trenuri din istorie, precum trenul privat de aur al Ţarului (Mongolia), Orient Expres Veneţia Simplon sau Orient Expres Pullman, relatează CNN.

Pasagerii vor zbura mai întâi către New York unde vor petrece 20 de zile călătorind cu trenul de-a lungul continentului nord-american. Din San Francisco, excursia continuă cu avionul către China; acolo, turiştii vor urca din nou în tren către Rusia, trecând prin Mongolia.

Data de plecare este 18 mai 2015, iar reprezentanţii companiei afirmă că cele mai multe locuri au fost deja rezervate.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cat-costa-o-excursie-cu-trenul-in-jurul-lumii-12375715
12375715
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.