Cât costă asigurarea spectacolelor Cirque du Soleil, Joquim Cortez şi Mariza

Autor: Ioana Matei Postat la 15 ianuarie 2015 105 afişări

Organizarea spectacolelor Cirque du Soleil, Joaquim Cortez şi Mariza din Bucureşti a fost asigurată de Leader Team Broker de asigurare, printr-o poliţă de 10 milioane de euro. Cirque du Soleil va avea 5 reprezentaţii cu show-ul Quidam în perioada 29 ianuarie – 1 februarie, iar spectacolele Joaquim Cortez şi Mariza vor avea loc în martie.

Cât costă asigurarea spectacolelor Cirque du Soleil, Joquim Cortez şi Mariza

Show-urile de această anvergură necesită o pregătire îndelungată, iar eforturile logistice sunt uriaşe, ceea ce înseamnă că şi riscurile sunt mari. Tocmai de aceea, organizatorul Wonderful Events a dorit să încheie o poliţă de asigurare complexă care să îi ofere acoperire în cazul celor mai neprevăzute evenimente, potrivit informaţiilor transmise de Leader Team Broker. Astfel, brokerul de asigurare împreună cu asiguătorul Certasig a creat o poliţă specială care acoperă evenimente multiple şi riscuri diferenţiate, astfel încât să ofere acoperirea de care organizatorul avea nevoie.

Poliţa include, printre altele, şi riscurile către terţi,  daunele rezultate în urma folosirii focurilor de artificii, daune care pot apărea în aranjarea decorului, eventualele  pagube rezultate din  încurajarea participării publicului, pagube provocate ca urmare a folosirii structurilor de scaune temporare sau cele cauzate de acte de acrobaţie şi, desigur, poliţa include şi o componentă de protecţie a spectatorilor. 

„Fiecare eveniment pe care îl asigurăm e unic şi are riscuri asociate clare. Lucrurile se complică atunci când este nevoie de o singură poliţă care acoperă mai multe spectacole, complet diferite între ele, cu riscuri complet diferite şi costuri diferite de asigurare. Uniformizarea lor într-o poliţă unică a fost ceva nou şi pentru noi, deşi ne ocupăm de asigurări de evenimente de mult timp. Din fericire, am reuşit iar organizatorul a obţinut poliţa de care avea nevoie”, spune Răzvan Rusu, managing director al Leader Team.

Compania Leader Team Broker de asigurare a fost înfiinţată în 2006, are circa 7.500 de clienţi activi şi o cifră de afaceri de peste două milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spectacole,
asigurare,
costuri,
bucuresti,
broker
/actualitate/cat-costa-asigurarea-spectacolelor-cirque-du-soleil-joquim-cortez-si-mariza-13767861
13767861
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.