Cât câştigă cel mai bine plătit jandarm din România?

Postat la 28 aprilie 2016 461 afişări

Cât câştigă cel mai bine plătit jandarm din România?

Cele mai mari salarii ale angajaţilor în cadrul Jandarmeriei Române sunt cuprinse între 7.400 de lei şi pot ajunge la 9.100 de lei net pe lună, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

„Solda medie a angajaţilor din Jandarmeria Române este de 1.933 de lei”, se mai arată în răspunsul acordat de reprezentanţii instituţiei în urma solicitării ZF.

În ceea ce priveşte solda calculată pentru un cadru militar nou-încadrat în Jandarmeria Română, valoarea acesteia este de 1.255 de lei pentru subofiţer/sergent major, în timp ce 1.532 de lei este salariul de debutant pentru un ofiţer/sublocotenent.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cat-castiga-cel-mai-bine-platit-jandarm-din-romania-15276439
15276439
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.