Cât au plătit românii pentru vacanţele cu Wizz Tours, platforma de călătorii a Wizz Air

Autor: Ioana Matei Postat la 23 ianuarie 2017 144 afişări

Cât au plătit românii pentru vacanţele cu Wizz Tours, platforma de călătorii a Wizz Air

Pacheta de platforme de călătorii Wizz Tours a înregistrat un total de 71.000 de pasageri în întreaga reţea, cu 66% mai mult faţă de anul trecut, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

În acelaşi timp, clienţii din România reprezintă 10% din totalul pasagerilor ce au ales să-şi rezerve vacanţele sau city-break-urile cu Wizz Tours. Pe de altă parte, în 2016 aceeaşi platformă de călătorii a vândut în ţara noastră cu 650% mai multe pachete de călătorii decât anul precedent.

Wizz Tours oferă peste 30.000 de locuri de cazare de la apartamente pentru bugete mai reduse până la hoteluri de lux de 5 stele, dar şi peste 150 de destinaţii. Suma maximă plătită pentru un pachet zbor şi cazare a fost de 4.400 de euro  (în contextul în care pachetele Wizz Tours variază în funcţie de numărul de nopţi rezervate şi conţin zbor, cu toate taxele obligatorii incluse şi cazare, cu toate taxele obligatorii incluse), iar cea minimă de 25 de euro  , în timp ce valoarea medie a unei rezervări pe site-ul wizztours.ro a fost de 570 de euro sau 244 de euro per persoană. 45% dintre turişti au preferat hoteluri de 3 stele şi 33% pe cele de 4 stele, iar vacanţele au avut o durată medie de 4,3 nopţi.

Într-un clasament al destinaţiilor preferate de români, Roma ocupă primul loc urmată de Malta, Dubai, Barcelona, Cipru, Veneţia, Lisabona, Paris, Milano şi Londra. În acelaşi timp, top 10 al ţărilor favorite arată astfel: Italia, Spania, Malta, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Portugalia, Franţa, Marea Britanie, Suedia şi Ungaria. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.