Cât ai plăti pentru o locuinţă nouă? Care sunt ofertele de preţ în cele mai mari oraşe din ţară

Postat la 13 decembrie 2011 15 afişări

Scăderea puterii de cumpărare a dus la reconfigurarea cererii de locuinţe noi, în condiţiile în care investitorii străini nu mai sunt interesaţi de piaţa locală, unde au rămas doar consumatorii finali, majoritatea cu bugete de 60.000-70.000 euro, sub 30% din ofertă încadrându-se în acest interval.

"În condiţiile în care accesul la alte tipuri de credite este limitat pentru consumatorii de rând, majoritatea consumatorilor finali se orientează acum spre o achiziţie prin intermediul programului Prima Casă. Aşa se face că, la aproape patru ani de la momentul de vârf al pieţei, majoritatea celor interesaţi de cumpărarea unei locuinţe (prin credit) au o limită de buget de 60.000-70.000 de euro", se arată într-un comunicat al portalului imobiliare.ro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
locuinţă,
preţ,
oraşe
/actualitate/cat-ai-plati-pentru-o-locuinta-noua-care-sunt-ofertele-de-pret-in-cele-mai-mari-orase-din-tara-9055482
9055482
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.