Câştigătorii concursului Tânărul Jurnalist al Anului

Postat la 06 noiembrie 2015 72 afişări

Câştigătorii concursului Tânărul Jurnalist al Anului

Concursul Tânărul Jurnalist al Anului, organizat de Freedom House România, şi-a desemnat câştigătorii în cadrul unei ceremonii, scrie paginademedia.ro.

Câştigătorii au fost premiaţi cu câte 1.000 euro.

Cei cinci căştigători sunt:

Lina Vdovîi, jurnalistă la Casa jurnalistului, este câştigătoarea secţiunii Actualitate internă, cu articolul “Cu jumătate de inimă”.

Atilla Biro, jurnalist la Rise Project, este câştigătorul secţiunii Justiţie şi stat de drept, cu articolul “Opt decizii cruciale emise de Curtea Constituţională în 2014. Legile în care CCR a găsit ‘neglijenţe nepermise’ şi portiţe pentru abuzuri”.

Andreea Pocotilă, ziaristă la România liberă, este câştigătoarea secţiunii Mediu şi ecologie, cu articolele “Oamenii de sub cenuşă” şi “Microhidrocentrale ridicate pe ultimul râu sălbatic din Carpaţi”.

Adelina Mihai, jurnalistă la Ziarul Financiar, este câştigătoarea secţiunii Economie, cu articolele “Anomalia statistică a şomajului: De ce are România o rată a şomajului de 7% şi Spania de 26% când în ambele doar unu din trei locuitori lucrează” şi “25 de ani degeaba? În 1990, România a desfiinţat liceele industriale. Astăzi, sunt considerate „salvarea“ pentru piaţa muncii. Dar cine plăteşte pentru aceste erori care au subminat economia?”

Ionuţ Stănescu, jurnalist la Rise Project, este câştigătorul secţiunii Investigaţie, cu articolul “Cum se ridică, ilegal, ultimul cartier de blocuri din Parcul Tineretului”.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/castigatorii-concursului-tanarul-jurnalist-al-anului-14876292
14876292
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.