Casă tradiţională, din lemn, vândută cu numai 1000 de euro. Vezi unde se află această casă

Postat la 19 august 2021 92 afişări

Casă tradiţională, din lemn, vândută cu numai 1000 de euro. Vezi unde se află această casă

O casă tradiţională, din lemn, a fost scoasă la vânzare de proprietari. Suma cerută: numai 1000 de euro! Construcţia se află în Bucovina, sat Marginea, iar o familie din Cluj şi-a luat angajamentul să demonteze, transporte şi refacă minunata casă pe terenul lor din Transilvania.

„Dacă n-o salvează cineva, va ajunge la foc”, suna un anunţ postat pe Facebook.

Casă din bârne de brad

„O ultimă strigare de salvare pentru această căsuţă. Proprietarii doresc 1.000 euro pe ea, se vinde doar casa, nu şi terenul. Trebuie demontată şi aşezată în altă locaţie. Dacă nu se găseşte cineva dornic să o salveze, va ajunge pe foc”, a fost mesajul care s-a viralizat pe Facebook.

Casa este din bârne de brad şi a fost construită după modelul „coadă de rândunică”, o tehnică specială de îmbinare a lemnului. Într-un final, acelaşi autor al anunţului a dat şi vestea cea bună: „Am găsit proprietar dispus să salveze această căsuţă. Ea va fi demontata şi reconstruita la Cluj. Vă mulţumim tuturor pentru interesul acordat acestui proiect. Vă vom ţine la curent cu urmatoarele proiecte”.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa,
lemn

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.