Casa Rusu extinde magazinul din Constanţa în urma unei investiţii de 120.000 de euro

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 16 iulie 2015 150 afişări

Casa Rusu extinde magazinul din Constanţa în urma unei investiţii de 120.000 de euro

Casa Rusu, compania de retail a producător de mobilier Rus Savitar, anunţă extinderea magazinului din Constanţa şi deschiderea acestuia pentru public, în noul format, începând cu 17 iulie.

Dincolo de extinderea magazinului, Casa Rusu anunţă şi introducerea, în cadrul noii locaţii, a brandului propriu de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic, Cassima.

Noua gamă de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic a fost lansată în primăvara acestui an, în cadrul magazinului din Colentina, Bucureşti.

Casa Rusu este compania de retail a producătorului  Rus Savitar. Compania şi-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul din cei mai mari producători de mobilier din România. Compania are trei fabrici unde se realizează mobilierul din pal melaminat şi mobilierul tapiţat. În prezent, Casa Rusu deţine o reţea de 28 de magazine.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/casa-rusu-extinde-magazinul-din-constanta-in-urma-unei-investitii-de-120-000-de-euro-14600594
14600594
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.