Cartel Alfa cere măsuri pentru Agenţia de Îmbunătăţiri Funciare

Postat la 29 aprilie 2014 29 afişări

Cartel Alfa cere Guvernului măsuri pentru Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare, care a ajuns, dintr-o societate cu peste 10.000 de angajaţi, o agenţie cu 1.500 de salariaţi, deşi 70 la sută din terenurile agricole ale ţării reclamă îmbunătăţiri iar criza alimentară se acutizează.

Cartel Alfa cere măsuri pentru Agenţia de Îmbunătăţiri Funciare

Confederaţia Naţionala Sindicală "Cartel Alfa" şi Sindicatul Naţional Îmbunătăţiri Funciare solicită Ministerului Agriculturii şi Guvernului să ia unele măsuri urgente, având în vedere că se acutizează criza alimentară la nivel naţional şi mondial, că în ultimii ani România a fost afectată de transformări climaterice ce au avut ca efect fenomene periculoase, generatoare de dezastre, că 70 la sută din suprafaţa cu destinaţie agricolă a ţării reclamă amenajarea cu lucrări de îmbunătăţiri funciare pentru ameliorare, iar 80 la sută din infrastructura ce a fost predată cu titlul gratuit, în proprietate privată, beneficiarilor, a fost distrusă sau nu-şi mai realizează scopul pentru care a fost constituită.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cartel-alfa-cere-masuri-pentru-agentia-de-imbunatatiri-funciare-12549432
12549432
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.