Carrefour România lansează un catalog special cu produse româneşti

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 19 septembrie 2013 8873 afişări

Retailerul francez Carrefour a creat un catalog special în care sunt reunite produse româneşti. Carrefour are la ora actuală aproximativ 1.500 de furnizori cu care colaborează pe plan local, conform unui comunicat de presă.

Carrefour România lansează un catalog special cu produse româneşti

Între aceştia se numără producătorii locali de fructe şi legume şi ”chiar dacă aceştia nu au capacitatea de a aproviziona toate magazinele din ţară, ei aprozivionează magazinele din regiunile lor”, se mai arată în comunicat. Cea mai nouă acţiune a retailerului se referă la parteneriatul cu Asociaţia Bio România care a permis accesul consumatorilor, începând cu 31 iulie 2013, la produsele membrilor asociaţiei. Produsele sunt procesate chiar în satele României, din fructe şi legume, miere şi verdeţuri crescute în mod tradiţional, respectând totodată reglementările europene privind calitatea produselor bio.

În România, grupul Carrefour numără 129 magazine dintre care: 24 de hipermarket-uri, 69 de supermarket-uri Market, 35 de magazine de proximitate Express şi 1 website de comerţ online - www.carrefour-online.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carrefour,
catalog,
producatori,
aprovizionare
/actualitate/carrefour-romania-lanseaza-un-catalog-special-cu-produse-romanesti-11359065
11359065
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.