Care sunt primele trei lucruri de pe lista de dorinţe a şefului World Class, omul care din nimic a creat 28.000 de "dependenţi" de sport?

Autor: Roxana Petrescu Postat la 09 iulie 2015 334 afişări

Care sunt primele trei lucruri de pe lista de dorinţe a şefului World Class, omul care din nimic a creat 28.000 de "dependenţi" de sport?
World Class este primul centru de fitness deschis în România, la începutul anilor 2000, într-o perioadă în care cuvinte precum jogging sau spinning erau la fel de exotice ca nişte destinaţii îndepărtate. Şi primul om pe care World Class l-a trimis în România a fost Mikael Fredholm, actualul CEO al World Class România. Nu mai făcuse vânzări în viaţa lui înainte de a veni aici şi nici nu lucrase vreodată într-un birou neîncălzit cu geaca de schi şi cu fesul pe cap, dar cumva lucrurile s-au legat foarte bine, ca un trup perfect lucrat.

 

„Armata“ de 28.000 de membri pe care World Class a adunat-o în jurul celor mai bine de zece cluburi din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara este o dovadă în sine.

Dar în timp ce românii au ieşit din ignoranţă privind antrenamentele şi au ajuns să jongleze cu concepte precum Bodypump, C-Core sau Grit Strength, Mikael Fredholm este deja la etapa următoare, într-o ligă a lui.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
creare,
lista,
sef
/actualitate/care-sunt-primele-trei-lucruri-de-pe-lista-de-dorinte-a-sefului-world-class-omul-care-din-nimic-a-creat-28-000-de-dependenti-de-sport-14562600
14562600
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.