Care sunt cele zece minciuni ale preşedintelui suspendat în opinia premierului Victor Ponta

Postat la 18 iulie 2012 8 afişări

Premierul Victor Ponta a prezentat, miercuri, zece "minciuni" ale preşedintelui suspendat, Traian Băsescu, despre care consideră că reprezintă tot atâtea motive pentru care Băsescu ar trebui sancţionat cu demiterea de către români, la referendumul din 29 iulie.

"Traian Băsescu crede că dacă strigă mai tare, înjură mai tare, foloseşte toate insultele pe care niciodată un preşedinte chiar suspendat dintr-o ţară civilizată nu le-ar folosi, crede că dacă strigi mai tare ai dreptate. Vă prezint zece minciuni ale lui Traian Băsescu, zece motive pentru care orice om din România îl va sancţiona", a spus Ponta. Astfel, premierul Victor Ponta l-a acuzat pe Traian Băsescu de faptul că a minţit atunci când a spus că nu e nevoie de tăierea salariilor, a pensiilor, şi că nu va fi nevoie de creşterea TVA, lucruri care s-au întâmplat ulterior.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
victor ponta,
referendum,
demitere,
basescu
/actualitate/care-sunt-cele-zece-minciuni-ale-presedintelui-suspendat-in-opinia-premierului-victor-ponta-9884998
9884998
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.