Care sunt cele două ţări din UE ar putea BLOCA amânarea Brexit solicitată de Marea Britanie

Postat la 20 martie 2019 172 afişări

Franţa şi Italia ar putea bloca amânarea Brexit, ce va fi discutată la summitul UE din 21-22 martie, dacă Londra nu oferă garanţii că ieşirea Marii Britanii din Blocul comunitar se va produce într-un mod bine organizat, pe baza unui acord, informează agenţia de ştiri Tass,citând o sursă diplomatică.

Care sunt cele două ţări din UE ar putea BLOCA amânarea Brexit solicitată de Marea Britanie

"Franţa şi Italia sunt dispuse să blocheze amânarea Brexit, la summitul UE, dacă nu obţin garanţii că această decizie va asigura semnarea de către Londra a unui acord cu UE şi o ieşire bine organizată", afirmat sursa menţionată anterior.

 

În ceea ce priveşte reuniunea de marţi de tema Brexit, la nivelul miniştrilor Afacerilor europene, sursa a relatat că majoritatea statelor membre ale UE "nu văd nici un sens în amânarea ieşirii Marii Britanii din UE fără un scop specific care să poată fi atins".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.