Care este primul semn de infectare cu Omicron. Aproape 89% dintre pacienţi au raportat acest simptom

Postat la 23 decembrie 2021 592 afişări

Care este primul semn de infectare cu Omicron. Aproape 89% dintre pacienţi au raportat acest simptom

Simptomele Omicron sunt diferite de cele experimentate de pacienţii infectaţi cu alte variante ale SARS-CoV-2 şi seamănă mai mult cu cele ale gripei, spun experţii, potrivit Daily Star.

Aproximativ 89% dintre persoanele infectate cu Omicron prezintă acelaşi „semn” iniţial. Potrivit Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA, primele simptome includ o tuse seacă şi „mâncărimea gâtului” (o senzaţie de iritaţie diferită de cunoscuta durere de gât), scrie stirileprotv.ro

Printre simptomele specifice variantei Omicron mai sunt, de asemenea, durerile musculare moderate, oboseala extremă, nasul înfundat şi strănuturile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infectare,
pacienti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.