Care este locul superb din România aflat pe lista celor mai frumoase destinaţii din Europa. Este la fel de apreciat ca Alpii Elveţieni sau Insulele Lofoten din Norvegia

Postat la 24 iulie 2020 54557 afişări

Deşi este unul dintre cele mai mici continente, Europa este în schimb un continent foarte variat, unde poţi găsi destinaţii pentru toate gusturile, de la plaje cu nisip fin ca făina, la câmpuri înflorite, stânci ciudate, peşteri enigmatice, râuri spectaculoase şi unele dintre cele mai frumoase peisaje montane de pe planetă.

Opţiunile de călătorie sunt aşadar nelimitate şi, pentru că decizia de a vizita un loc sau altul este atât de grea, Conde Nast Traveler, una dintre cele mai prestigioase publicaţii cu profil turistic, a ales 26 de destinaţii total diferite pe care să le includă în topul celor mai frumoase locuri din Europa.

Iar România nu lipseşte de pe listă, mai precis regiunea Carpaţilor de Est, unde cei de la CNTraveler au amintit de faimoasele castele şi biserici gotice, pădurile întinse şi mai ales Lacul Roşu, unul dintre cele mai pitoreşti obiective din ţara noastră. Iată lista tuturor celor 26 de destinaţii incluse recent pe lista Conde Nast Traveler:

Cele mai frumoase destinaţii din Europa:

Biarritz, Franţa

Peştera Melissani, Grecia

Munţii Dolomiţi, Italia

Stâncile lui Moher, Irlanda

Regiunea Chianti, Italia

Munţii Caucaz, Georgia

Laponia, Finlanda

Carpaţii de Est (Lacul Roşu), România

Vezi aici care sunt celellalte locuri din lista

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
destinatii,
lista,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.