"Captain Marvel" a depăşit pragul de încasări de 1 miliard de dolari

Postat la 04 aprilie 2019 60 afişări

Lungmetrajul Disney "Captain Marvel", de Anna Boden şi Ryan Fleck, este cea mai recentă producţie care se poate lăuda cu încasări de peste un miliard de dolari, anunţă Variety.

"Captain Marvel" a depăşit pragul de încasări de 1 miliard de dolari

Filmul a strâns 358 de milioane de dolari în America de Nord şi 645 de milioane de dolari în restul lumii.

"Captain Marvel" este cea de-a şaptea peliculă din universul cinematografic Marvel care depăşeşte această cifră de încasări, după "Avengers: Infinity War/ Răzbunătorii: Războiul Infinitului", "Black Panther/ Pantera neagră", "The Avengers/ Răzbunătorii", "Captain America: Civil War/ Căpitanul America: Război civil", "Avengers: Age of Ultron/ Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron " şi "Iron Man 3/ Iron Man - Omul de oţel 3".

Totalul încasărilor adunate de cele 21 producţii care fac parte din universul Marvel a ajuns astfel la 18,5 miliarde de dolari.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incasari,
prag,
america,
productie,
anunt,
disney,
film

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.