CAPELLO KAPUTT: Tehnicianul, pus la zid de conationati si presa engleza

Postat la 28 iunie 2010 13 afişări

Anglia lui Capello a fost eliminata de la Cupa Mondiala de Germania, dupa un usturator 1-4 in optimi. Chiar daca prin prisma scorului ai putea afirma ca "panzerele" si-au demolat efectiv adversarii, lucrurile puteau lua o alta intorsatura daca lui Lampard i-ar fi fost validat golul inscris in minutul 38, la scorul de 2-1 pentru nemti.

Presa din Albion a reactionat foarte dur dupa esecul cu rivala istorica. "O Anglie abjecta se prabuseste", a titrat The Times. "Sub efectul deceptiei, jucatorilor englezi le va fi greu sa treaca peste sentimentul de injustitie, insa in timp vor vedea meciul altfel", noteaza jurnalul englez. "Natiunea in doliu, Anglia zdrobita", a titrat The Sun, in timp ce Daily Star a scrie despre "Anglia masacrata".

Cititi mai mult pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
sport,
Anglia,
infrangere,
Capello
/actualitate/capello-kaputt-tehnicianul-pus-la-zid-de-conationati-si-presa-engleza-6456003
6456003
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.