Candidatura lui Kovesi la Parchetul European: Cine sunt eurodeputaţii români care au votat pentru fosta şefă a DNA

Postat la 27 februarie 2019 91 afişări

Singurul liberal care este membru în Comisia LIBE este Traian Ungureanu, însă din cauza faptului că mai mulţi eurodeputaţi au lipsit, au participat, în calitate de supleanţi, europarlamentarii PNL Cristian Buşoi, Siegfried Mureşan, Marian-Jean Marinescu şi Adina Vălean, potrivit unor surse politice.

Candidatura lui Kovesi la Parchetul European: Cine sunt eurodeputaţii români care au votat pentru fosta şefă a DNA

Conform surselor citate, unul dintre europarlamentarii FIDESZ, membru în Comisia LIBE nu a participat la şedinţa forului legislativ, fiind înlocuit de unul dintre eurodeputaţii PNL. În schimb, cinci eurodeputaţi socialişti Emilian Pavel, Gabriela Zoană, Claudiu Ciprian Tănăsescu, Răzvan Popa şi Maria Grapini au votat împotriva Laurei Codruţa Kovesi.

 

I-am învins! Rezultatul votului de acum din LIBE: Laura-Codruţa Kovesi (România): 26 voturi, Jean-Francois Bohnert (Franţa): 22 voturi, Andres Ritter (Germania): 1 voturi. Este o mare victorie a României, la care şi noi, europarlamentarii din Partidul Naţional Liberal am contribuit decisiv cu voturile noastre în Parlamentul European. Somăm Guvernul României să înceteze orice sabotare a candidatului român pentru poziţia de Procuror Şef European”, a fost postarea pe Facebook a europarlamentarul PNL, Siegfried Mureşan, ulterior votului în Comisia LIBE.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eurodeputati,
laura kovesi,
votare,
candidatura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.