Când toată lumea era cu ochii pe Dragnea, Guvernul a trimis la Monitorul Oficial următorul ORDIN! Iată DOVADA!

Postat la 11 ianuarie 2017 44531 afişări

Când toată lumea era cu ochii pe Dragnea, Guvernul a trimis la Monitorul Oficial următorul ORDIN! Iată DOVADA!

De la alegeri încoace, Liviu DRagnea este în centrul atenţiei monopolizând disputa politică. Se ceartă cu Dacian Cioloş pe banii din buget, face comisii de anchetă ca să găsească banii pierduţi printre hârtiile de la finanţe şi se răfuieşte cu preşedintele Klaus Iohannis. În timp însă ce atenţia este îndreptată către el, în ministerele Guvernului Grindeanu se adoptă măsuri care stârnesc indignarea şi care schimbă fundamental regulile în sistem. 

O situaţie incredibilă s-a întâmplat la ministerul Educaţiei, unde şefii au trimis la Monitorul Oficial un ordin scandalos. 

Află aici ce se întâmpla când toată lumea era cu ochii pe Dragnea. Guvernul a trimis la Monitorul Oficial următorul ORDIN! Iată DOVADA!

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cand-toata-lumea-era-cu-ochii-pe-dragnea-guvernul-a-trimis-la-monitorul-oficial-urmatorul-ordin-iata-dovada-16056469
16056469
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.