Campanie aniversară "MEDIAFAX - 20 de ani": cititorii, invitaţi să premieze anul care le-a plăcut

Postat la 09 februarie 2012 15 afişări

MEDIAFAX, cel mai mare furnizor român de informaţie generalistă şi de business, lansează, joi, campania aniversară "Mediafax-20 de ani", pentru a celebra împlinirea a două decenii de activitate, invitându-şi cititorii să "premieze" cu un "Like" cel mai bun an din ultimii 20 pe www.mediafax.ro/20ani.

Campania se desfăşoară pe www.mediafax.ro/20ani , unde utilizatorii au şansa de a călători în timp, rememorând evenimentele majore care au marcat istoria ultimilor 20 de ani şi care au fost relatate de MEDIAFAX. De la mineriada din 1991 şi isteria generată de concertul lui Michael Jackson în 1992 la uralele galeriei pentru echipa naţională de fotbal din 1994 şi prima alternanţă la putere din 1996, de la vremuri mai bune pentru România, cu aderarea la NATO şi UE, la momente dificile precum recesiunea, toate sunt reunite pe site-ul campaniei într-o călătorie în timp cu viteza informaţiei.

Tot pe www.mediafax.ro/20ani, în secţiunea "Like-a-Year", utilizatorii au posibilitatea de a da "Like" anului care le-a plăcut cel mai mult, cu care se identifică sau care le trezeşte cele mai multe nostalgii. În plus, pot comenta anul preferat pe pagina "Like-a-Year" de pe Facebook.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Campanie,
"MEDIAFAX - 20 de ani",
/actualitate/campanie-aniversara-mediafax-20-de-ani-cititorii-invitati-sa-premieze-anul-care-le-a-placut-9221233
9221233
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.