Cameron afirmă că nivelul migrării din România şi Bulgaria este "rezonabil" - presă

Postat la 27 ianuarie 2014 44 afişări

Premierul britanic David Cameron a declarat luni că nivelul migrării din România şi Bulgaria, de la începutul anului şi până în prezent, a fost "rezonabil", refuzând noi măsuri în domeniul imigraţiei, solicitate de parlamentari conservatori, relatează Daily Mail în pagina electronică.

Cameron afirmă că nivelul migrării din România şi Bulgaria este "rezonabil" - presă

 Este pentru prima dată când Cameron se pronunţă asupra numărului de imigranţi, notează publicaţia britanică, adăugând că premierul a subliniat că politicile impuse de coaliţia aflată la putere au prevenit un "aflux" din Europa de Est. Întruntând un grup de conservatori care solicită măsuri suplimentare împotriva imigraţiei, el a insistat că nu se poate face mai mult în cadrul regulilor UE convenite în timpul Guvernului laburist anterior.

Parlamentarul conservator Nigel Mills a subliniat duminică asupra faptului că va "forţa" un vot în vederea înăspririi legislaţiei în domeniul imigraţiei. El doreşte reintroducerea restricţiilor impuse românilor şi bulgrailor pe piaţa muncii, care au fost anulate la 1 ianuarie.

"Am făcut tot ceea ce s-a putut face în cadrul regulilor agreate de fostul Guvern", a declarat Cameron, subliniind că actuala coaliţie a extins restricţiile de la o perioadă de cinci ani la o perioadă de şapte ani, atunci când a devenit el premier. "Acei şapte ani s-au încheiat, nu ni se mai permite, conform reglementărilor actuale, să le prelungim", a adăugat acesta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cameron-afirma-ca-nivelul-migrarii-din-romania-si-bulgaria-este-rezonabil-presa-11972311
11972311
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.