Teamnet câştigă un contract mare cu statul

Autor: Adrian Dumitrache Postat la 26 ianuarie 2014 246 afişări

Teamnet International va furniza Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară servicii de digitalizare a cărţilor funciare din 9 judeţe, contractul ridicându-se la 212,4 milioane lei, TVA inclusă (46,9 milioane euro) în patru ani.

Teamnet câştigă un contract mare cu statul

Oferta este cu un ban sub valoarea estimată de instituţie.

La licitaţie au mai depus oferte UTI Grup şi Romanian Soft Company. Oferta Teamnet International a fost depusă în consorţiu cu XOR IT Systems şi Free Dreams, precum şi Star Storage şi Intrasoft Internaţional, conform datelor www.e-licitatie.ro.

Contractul, care include trei loturi, presupune crearea unei baze de date digitale din cărţile funciare pe hârtie ce există la oficiile ANCPI din judeţele Alba, Arad, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Caraş-Severin, Harghita, Mureş şi Timiş.

Teamnet International Ploieşti a fost înfiinţată în 2001, are peste 260 de angajaţi şi este un furnizor de soluţii IT şi sisteme informatice pentru companii. Firma a fost fondată de deputatul PSD şi omul de afaceri Sebastian Ghiţă, ca parte a grupului de firme Asesoft, alături de Iulian Stanciu. Actualmente, principalul acţionar este Fintech Investment Ltd (Marea Britanie), cu 49,91%.

Potrivit lui Bogdan Padiu, CEO Teamnet, compania vizează extinderea la nivel geografic în regiunile Europa Centrală şi de Est, precum şi în Orientul Mijlociu şi Africa de Nord. în prezent, grupul numără patru birouri locale, la Bucureşti, Iaşi, Galaţi şi Bistriţa, şi patru internaţionale, în Belgia, Republica Moldova, Serbia şi Turcia. Totodată, Teamnet derulează proiecte în alte 10 ţări din regiune, iar în următorii cinci ani va deschide încă 12 birouri regionale, în ţări printre care Polonia, Italia sau Rusia. Ca urmare a extinderii, peste 40% din cifra de afaceri va fi realizată din operaţiunile din afara ţării în 2018.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/teamnet-castiga-un-contract-mare-cu-statul-11968531
11968531
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.