Camera de Comerţ Americană în România solicită RETRAGEREA imediată a proiectului privind noile măsuri fiscale: Produce haos

Postat la 19 decembrie 2018 99 afişări

Camera de Comerţ Americană în România (AmCham Romania) solicită retragerea imediată a proiectului de Ordonanţa de Urgenţă privind noile măsuri fiscale anuntaţe de către ministrul de Finanţe în data de 18 decembrie cu intenţia de a fi implementate începând cu 1 ianuarie 2019.

Camera de Comerţ Americană în România solicită RETRAGEREA imediată a proiectului privind noile măsuri fiscale: Produce haos

„Considerăm că măsurile propuse, precum şi maniera de adoptare a acestora sunt lipsite de responsabilitate şi chibzuinţă, şi induc un haos generalizat în economia românească, fapt confirmat de primele reacţii pe piaţa de capital, care indică o erodare rapidă a încrederii investitorilor în numai câteva ore de la anunţarea acestui OUG.

 

Facem din nou apel la respectarea cadrului legal privind transparenţa decizională şi consultările publice”, încheie comuncatul.

 

Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) reprezintă peste 430 de companii americane, multinaţionale şi româneşti.

 

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
masuri,
comert,
proiect,
retragere,
solicitare,
haos

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.