Bursele din Asia au recuperat miercuri o parte din pierderile din ultima perioada

Postat la 10 august 2011 10 afişări

Bursele din Asia au recuperat miercuri o parte din pierderile din ultima perioada, in urma revenirii actiunilor de pe Wall Street, dupa ce Rezerva Federala a promis ca va mentine dobanzile la aproape zero pentru cel putin inca doi ani.

Investitorii au ramas insa prudenti in privinta implicatiilor comentariilor Fed, care anticipeaza ca economia SUA va ramane intr-o situatie slaba pentru o perioada mai indelungata decat se anticipa. Cererea pentru active sigure, precum aurul si francul elvetian, a ramas astfel solida. Bursele din intreaga lume au scazut puternic de la inceputul lunii august, din cauza temerilor privind reintrarea Statelor Unite si a economiei globale in recesiune, perspectiva intarita vineri seara de decizia Standard & Poor's de a reduce pentru prima data in istorie ratingul SUA de la triplu-A. Criza datoriilor de stat din zona euro a ramas in prim plan, fiind in continuare un factor de incertitudine si instabilitate pentru piete. Indicele MSCI All-Country World a stagnat miercuri si este cu 16% sub varful acestui an, atins in luna mai.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
asia,
pierderi,
rezerva federala
/actualitate/bursele-din-asia-au-recuperat-miercuri-o-parte-din-pierderile-din-ultima-perioada-8596192
8596192
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.