Burleanu spune că Teja şi-a reziliat contractul cu FRF şi va fi antrenorul echipei Dinamo

Autor: Leila Bolat, Adrian Ţone Postat la 19 decembrie 2014 29 afişări

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că selecţionerul reprezentativei de tineret, Mihai Teja, şi-a reziliat contractul cu FRF şi va prelua conducerea tehnică a echipei Dinamo.

Burleanu s-a arătat nemulţumit că Mihai Teja nu a putut să continue proiectul început la echipa naţională de tineret.

FRF va anunţa cine va fi noul selecţioner al echipei naţionale under 21 la începutul anului viitor.

Mihai Teja se afla la conducerea reprezentativei de tineret a României din data de 6 noiembrie.

Luni, acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat că antrenorul echipei va fi stabilit după sărbători, refuzând să comenteze informaţiile vehiculate în mass-media, potrivit cărora Mihai Teja va prelua conducerea tehnică a formaţiei "alb-roşii". Acţionarul a precizat că Ionel Dănciulescu, cel care a condus echipa ca interimar după demisia lui Flavius Stoican, va rămâne în cadrul clubului.

Tehnicianul Flavius Stoican şi-a reziliat, la 12 noiembrie, pe cale amiabilă, contractul cu FC Dinamo, în locul său fiind numit până la finalul turului Ligii I Ionel Dănciulescu, cel care a ocupat până la acea dată funcţia de director general al clubului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
TEJA,
/actualitate/burleanu-spune-ca-teja-si-a-reziliat-contractul-cu-frf-si-va-fi-antrenorul-echipei-dinamo-13730450
13730450
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.