Bulgaria vinde o insulă pe Dunăre. Criza economică a dus la scăderea cu 15% a preţului

Postat la 19 octombrie 2011 12 afişări

Criza economică a dus la scăderea cu 15% a preţului unei insule bulgăreşti pe Dunăre scoase la vânzare, dar şi a preţurilor insulelor greceşti, potrivit brokerilor imobiliari din Bulgaria.

Insula de pe Dunăre este situată la 50 de metri de ţărmul bulgăresc al Dunării, între oraşul Vidin şi satul Simeonovo, transmite Novinite. Anumite loturi de teren de pe insulă, pretabilă pentru turism sau case de vacanţă, au fost deja vândute unor cetăţeni polonezi şi britanici , a declarat Polina Stoikova, director la agenţia imobiliară Bulgarian Properties. Ea a precizat că terenurile au fost până acum cumpărate ca investiţii, în vederea vânzării după creşterea preţurilor. În privinţa Greciei, escaladarea crizei datoriilor şi scăderea preţurilor imobiliare au reaprins în ultima lună interesul unor cumpărători bogaţi pentru insulele elene.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bulgaria,
insula,
dunare,
vanzare
/actualitate/bulgaria-vinde-o-insula-pe-dunare-criza-economica-a-dus-la-scaderea-cu-15-a-pretului-8879529
8879529
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.