Bugetul Sectorului 1, în impas. Primarul Clotilde Armand,acuzaţii la adresa consilierilor PSD şi PNL

Autor: Laura Buciu Postat la 22 aprilie 2021 163 afişări

Consilierii PNL şi PSD nu s-au prezentat la a treia convocare a şedinţei de Consiliu Local al Sectorului 1, iar primarul Clotilde Armand îi acuză pe liberali de „şantaj împotriva locuitorilor” şi face apel la preşedintele PNL Ludovic Orban că este pusă în pericol coaliţia de guvernare.

Bugetul Sectorului 1, în impas. Primarul Clotilde Armand,acuzaţii la adresa consilierilor PSD şi PNL

Primarul Clotilde Armand acuză consilierii din PSD şi PNL că nu au venit nici la a treia convocare a şedinţei de Consiliu Local al Sectorului 1.

„Astăzi (joi - n.r.) am convocat (a treia oară) Consiliul Local al Sectorului 1 pentru şedinţa de buget. Consilierii PSD şi PNL nu s-au prezent şi nu a fost cvorum pentru şedinţă. Dacă pe consilierii PSD pot să-i înţeleg, că învaţă să numere voturile pierdute la alegerile locale în frunte cu şeful lor, pe consilierii PNL Sector 1 nu pot”, spune Clotilde Armand.

Primarul face apel public către conducerea PNL Bucureşti să dispună urgent de toate măsurile statutare pentru a-şi clarifica situaţia politică internă şi de a opri „acest şantaj împotriva locuitorilor şi al cetăţenilor din Sectorul 1”.

De asemenea, Armand face apel către preşedintele PNL, Ludovic Orban. Ea spune că astfel de consilieri locali care refuză dialogul „nu fac cinste PNL şi pun în pericol coaliţia de guvernare”.

„Campania electorală s-a terminat şi cetăţenii aşteaptă rezultate. Cei care suferă din cauza inconştienţei celor absenţi astăzi la şedinţa de buget sunt cetăţenii”, spune Clotilde Armand, care postează pe Facebook proiectele de investiţii pe care administraţia locală îşi propune să le deruleze şi n-au fost votate de consilierii PNL Sector 1 şi de PSD. Este vorba, între altele, de finalizarea lucrărilor pentru cele două bazine semi-olimpice şi finalizarea studiilor pentru construirea bazinului olimpic Media, de construirea, reabilitatea şi refăcerea terenurilor/sălilor de sport de la mai multe şcoli şi reabilitare/construire terenuri de fotbal şi rugby; amenajarea de parcuri şi spaţii de recreere; modernizare, restaurare şi eficientizare energetică pentru imobilul „Teatrul Excelsior”; reabilitarea Teatrului “Nicolae Bălcescu” din Parcul Bazilescu; consolidare şi alte lucrări de intervenţie la Biserica „Mânăstirea Caşin” etc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
sectorul 1,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.