Bugetele Agriculturii şi Comunicaţiilor, suplimentate de Guvern pentru salarii câştigate în instanţă

Postat la 24 aprilie 2012 12 afişări

Bugetele ministerelor Agriculturii şi Comunicaţiilor au fost suplimentate de Guvern cu un total de aproximativ un milion lei, pentru achitarea către angajaţi a unei tranşe din drepturile salariale câştigate de aceştia în instanţă prin hotărâri definitive.

Din suma totală, Ministerul Agriculturii a primit 924.000 lei, iar pentru Ministerul Comunicaţiilor au fost repartizate 131.000 lei. "Fondurile sunt destinate pentru plata primei tranşe trimestriale aferentă a 5% din valoarea titlurilor executorii aflate sub incidenţa OUG 71/2009 privind plata unor sume prevăzute în titluri executorii având ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar", precizează Guvernul. Fondurile alocate asigură efectuarea plăţilor din trimestrul I al acestui an, respectiv 25% din suma datorată pentru 2012 pentru angajaţii celor două ministere şi nu întreaga sumă aferentă celor 5 procente.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bugete,
guvern,
agricultura,
comunicatii
/actualitate/bugetele-agriculturii-si-comunicatiilor-suplimentate-de-guvern-pentru-salarii-castigate-in-instanta-9569461
9569461
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.