BSB a intrat pe Calea Victoriei

Autor: Ioana Matei Postat la 11 octombrie 2013 431 afişări

La un an de la deschiderea primului sau magazin stradal din Romania si dupa ce in 2013 a deschis alte 3 noi magazine (in Timisoara, Cluj si Bucuresti – Sun Plaza), brand-ul BSB a deschis pe Calea Victoriei magazinul BSB Flagship Store.

BSB a intrat pe Calea Victoriei

BSB Flagship Store a fost deschis intr-un spatiu proprietate a companiei iar aici vor fi vandute produsele high end ale retailer-ului grec care vizeaza in continuare spatiile stradale pentru dezvoltarea sa in Romania: “cred ca si Bucurestiul trebuie sa se alinieze marilor capitale europene din punct de vedere al comertului stradal iar prin deschiderea flagship store-ului brand-ului BSB pe o artera comerciala cu traditie, alaturi de marile nume din moda internationala, consider ca punem inca o caramida la temelia acestui fapt” – Evangelos Poulios, owner BSB

Compania BSB a fost fondata in anul 1980 si de atunci este o prezenta puternica pe piata fashion pentru femei avand peste 120 de magazine in Grecia, Romania, Elvetia, Marea Britanie, Turcia,  Bulgaria, Cipru, Armenia, Albania, Belarus, Liban. In Romania, flagship store-ul nou deschis este cel de-al 17-lea magazin.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bsb-a-intrat-pe-calea-victoriei-11496725
11496725
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.