Bruynseels, înlocuit de la conducerea BCR cu Tomas Spurny de la CIB Bank Ungaria - surse

Postat la 18 ianuarie 2012 21 afişări

Dominic Bruynseels va fi înlocuit din funcţia de preşedinte executiv al BCR de Tomas Spurny, actualul director general al CIB Bank Ungaria, parte a grupului italian Intesa Sanpaolo şi fost director al fondului de investiţii PPF, au declarat pentru Mediafax surse bancare.

Cu dublă naţionalitate, cehă şi americană, Spurny are 46 de ani şi s-a ocupat în trecut de restructurarea şi privatizarea celei de-a doua bănci ca mărime din Cehia, preluată de Societe Generale.

Potrivit surselor citate, Andreas Treichl, directorul executiv al grupului Erste, care deţine BCR, va veni în această săptămână la Bucureşti pentru a anunţa numirea noului CEO.

Mai mult pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bruynseels-inlocuit-de-la-conducerea-bcr-cu-tomas-spurny-de-la-cib-bank-ungaria-surse-9154853
9154853
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.