Brigitte Macron: Portretul celei mai NEOBIŞNUITE Prime Doamne din Franţa. Ce post va ocupa în noul Guvern de la Paris

Autor: Alina Mihai Postat la 09 mai 2017 200 afişări

În timp ce Emmanuel Macron se bucura de victoria sa în faţa candidatei de extremă-dreapta Marine Le Pen, el şi-a adus soţia pe podium şi i-a mulţumit pentru sprijinul pe care i l-a oferit pe timpul campaniei prezidenţiale, potrivit The Independent.

Brigitte Macron: Portretul celei mai NEOBIŞNUITE Prime Doamne din Franţa. Ce post va ocupa în noul Guvern de la Paris

"Brigitte, mereu prezentă, şi chiar mai mult acum, fără de care nu aş mai fi eu", a declarat preşedintele nou-ales în faţa mulţimii.

Brigitte Macron (născută Trogneux) a fost o prezenţă constantă pe perioada campaniei prezidenţiale, ajutându-l pe Macron în conturarea agendei politice, organizarea de întâlniri, editarea discursurilor şi oferindu-i sfaturi cu privire la prezenţa sa scenică.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE MEDIAFAX

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.