BREAKING: Ryanair se PRĂBUŞEŞTE. Ce se întâmplă cu cel mai mare operator low cost este incredibil. ”Preţurile biletelor vor SCĂDEA masiv”

Postat la 24 iulie 2018 262 afişări

Ryanair, cel mai mare operator de zboruri low-cost din Europa, a anunţat că preţurile biletelor vor scădea neobişnuit de mult pe perioada verii din cauza căldurii din Nordul Europei, a concurenţei tot mai mari şi a grevelor echipajului, conform Reuters.

BREAKING: Ryanair se PRĂBUŞEŞTE. Ce se întâmplă cu cel mai mare operator low cost este incredibil. ”Preţurile biletelor vor SCĂDEA masiv”

De altfel, preţurile mai mici, alături de costurile mai mari cu personal şi combustibilul au dus la scăderea profitului cu 20% în primul trimestru (1 aprilie – 30 iunie ) din anul financiar 2018-2019  faţă de primul trimestru al anului financiar anterior.

 

Însă, profitul de 319 milioane de euro (374,4 milioane de dolari) pentru primul trimestru a fost în concordanţă cu estimările anterioare şi chiar mai mare decât prognoza de 305 milioane de euro, potrivit unui sondaj realizat de analiştii companiei.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.