BREAKING NEWS: Reacţie sfidătoare a medicului care trebuia să-l opereze pe Busu, dar avea telefonul închis! Mesajul incredibil transmis

Postat la 07 noiembrie 2018 359 afişări

Octavian Istrătoaie, şefuls secţiei de cardiologie a Spitalului Judeţean Craiova care avea telefonul închis în momentul în care Florin Busuioc (56 de ani) a ajuns la unitatea clinică după un infarct, a oferit, marţi, prima reacţie pe seama subiectuului.

BREAKING NEWS: Reacţie sfidătoare a medicului care trebuia să-l opereze pe Busu, dar avea telefonul închis! Mesajul incredibil transmis

Acum, Istrătoaie a povestit filmul serii de luni, susţine că nu e nicio problemă că a avut telefonul închis la ora 11 seara şi dezvăluie că Raed Arafat, şefa SMURD şi medicul de gardă Roxana Mustafa au fost singurii care l-au sunat: "Am văzut apelurile. Când am sunat erau deja cu pacientul în sală. Aveau o cheie, au aprobare, eu încurajez tot timpul pe cei tineri să lucreze să facă astfel de intervenţii, mă zbat să luăm bani să facem rost de stenturi, să punem stenturi, să salvăm vieţi. M-a sunat secretarul de stat Arafat, m-a sunat şefa de la SMURD şi medicul de gardă, Roxana Mustafa. Nimeni altcineva nu m-a mai sunat. Cu domnul Arafat am vorbit mai târziu, am vorbit şi azi de două ori cu dumnealui. Întâmplător nu dormeam, dar până la urmă, era 11 seara. Dacă dormeam care e problema? Lumea şi-a făcut treaba, lucrurile au mers de la sine, nu e nimeni indispensabil", a spus Istrătoaie.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inchidere,
telefon,
medic,
reactie,
mesaj

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.