BREAKING Doi foşti deţinuţi închişi la AIUD, trimişi de PSD la consultările cu Iohannis pe JUSTIŢIE

Postat la 12 aprilie 2019 299 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis are consultări, vineri, de la ora 11.00, cu social-democraţii pe tema situaţiei în justiţie. Liviu Dragnea a anunţat că delegaţia PSD va fi formată din trei persoane, însă el nu va merge la Palatul Cotroceni ca să discute cu şeful statului pe acest subiect.

BREAKING Doi foşti deţinuţi închişi la AIUD, trimişi de PSD la consultările cu Iohannis pe JUSTIŢIE

Partidul Social Democrat anunţă că la consulările de la ora 11.00, de la Palatul Cotroceni, vor merge Eugen Nicolicea, Marin Iancu şi Ioan Muntean.

 

"Delegaţia Partidului Social Democrat care participă astăzi, 12 aprilie 2019, de la ora 11.00, la consultările de la Palatul Cotroceni pe tema situaţiei din justiţie, este formată din:

1. Domnul Eugen Nicolicea

2. Domnul Marin Iancu

3. Domnul Ioan Muntean", transmite PSD, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

 

Ioan Muntean, fost deţinut închis în Penitenciarul Aiud în regimul comunist, l-a acuzat recent pe procurorul general Augustin Lazăr că i-a amânat de două ori eliberarea condiţionată şi că l-a trimis la carceră timp de 10 zile pentru o poezie.

 

"Am căzut în comă de foame, condiţiile erau grele. Trebuia să te plimbi de la uşă la geam 17 ore. Aveam un pat cu un placaj pe el care se ridică şi se punea lacătul, era şi frig. Eram trei într-o cameră", a declarat Ioan Muntean, la Antena 3.

 

Şi Marin Iancu a fost deţinut în regimul comunist şi i-au fost respinse în mod repetat cererile de eliberare de către Augustin Lazăr, a afirmat acesta, la Antena 3.

 

"Refuzul liberării condiţionate era îngrozitor de greu de suportat, pentru că acest refuz era egal cu o condamnare efectivă. Erau trei luni. Iar tu ştiai că trebuie să fi liber atunci. Lăsând la o parte că însăşi pedeapsa care era... îţi era dată pentru îngrădirea libertăţii de exprimare. Aşteptai îngrozit. Aveai copii, nevastă. Ei veneau convinşi că plec. Şi veneau şi plecau înapoi. Era îngrozitor",a spus Iancu.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
consultari,
justitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.