BRD Groupe Société Générale lansează în România cardurile bancare prepaid

Postat la 05 decembrie 2013 65 afişări

BRD Groupe Société Générale aduce în România cardurile prepaid. Acestea nu necesită deţinerea unui cont bancar şi sunt oferite în două versiuni: gift carduri şi carduri reîncărcabile.

BRD Groupe Société Générale lansează în România cardurile bancare prepaid

Cardurile prepaid sunt emise în monedă naţională şi sunt destinate clientelei persoane fizice. Cardurile cadou sunt disponibile pe loc, fără să fie necesară deschiderea unui cont bancar.

Valabilitatea lor este de de un an, iar suma maximă de depozitare este de 1.000 de lei. Cardurile reîncărcabile sunt de asemenea disponibile imediat, fără să fie nevoie de cont bancar. Acestea pot fi alimentate cu până la 10.000 de lei pe an, cu posibilitate de reîncărcare în perioada de valabilitate de 3 ani.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi banca nr. 1 pe piaţa românească a creditelor sindicalizate. BRD – Groupe Société Générale are 2,3 milioane de clienţi şi operează o reţea de aproximativ 900 de unităţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brd,
societe generale,
carduri bancare,
romania,
banca
/actualitate/brd-groupe-soci-t-g-n-rale-lanseaza-in-romania-cardurile-bancare-prepaid-11743596
11743596
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.