Brăila: Judecătorii strâng bani pentru cadrele medicale. Participă şi magistraţii pensionaţi

Postat la 30 martie 2020 34 afişări

Brăila: Judecătorii strâng bani pentru cadrele medicale. Participă şi magistraţii pensionaţi

BRĂILA (MEDIAFAX) - Angajaţii Tribunalului din Brăila strâng bani pentru a achiziţiona materialele necesare cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean din oraş. Până în prezent, judecătorii şi ceilalţi funcţionari au donat 10.000 de lei, suma fiind folosită pentru a comanda echipamente de protecţie.

La acţiunea iniţiată de angajaţii Tribunalului au aderat şi mai mulţi judecători pensionari. Cu banii strânşi până în prezent a fost făcută o primă comandă de materiale medicale, dar acţiunea va continua.

„Considerăm că în acest moment este nevoie de solidaritate şi responsabilitate. Responsabilitate la nivel individual, prin respectarea indicaţiilor oferite de autorităţi, şi solidaritate pentru a proteja viaţa celor mai vulnerabili dintre noi.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
braila,
bani,
medici,
judecatori,
angajati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.