Boureanu: Nu văd niciun viitor al ARD; Ungureanu, Pavelescu şi Neamţu trebuie cooptaţi în PDL

Postat la 14 decembrie 2012 25 afişări

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a declarat, vineri, înainte de Colegiul Director al PDL, că nu vede niciun viitor al ARD şi că toţi democrat-liberalii au crezut că poate să facă "dintr-un partid cu coloană vertebrală şi trei partide fantomă o alianţă", dar nu a mers.

"Nu văd niciun viitor al ARD, nu vreau să se supere nimeni pe mine, a fost o decizie pe care am luat-o în unanimitate şi s-a dovedit că nu a fost bună. Am crezut că putem face dintr-un partid cu coloană vertebrală şi trei partide fantomă o alianţă care să meargă, dar nu a mers", a spus Boureanu.

El a arătat că soluţia corectă ar fi cooptarea copreşedinţilor ARD Mihai Răzvan Ungureanu, Aurelian Pavelescu, Mihail Neamţu îm PDL şi că aceasta ar fi fost soluţia bună şi atunci.

"Aceasta este soluţia corectă şi ar fi fost şi atunci prin primirea lui Mihai Răzvan Ungureanu, Mihail Neamţu şi Aurelian Pavelescu. Este o decizie corectă dar la acest moment nu mai depinde de noi nu ştiu ce decizie vor lua dânşii", a spus Boureanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Boureanu,
PDL,
Ungureanu,
Pavelescu,
Neamţu
/actualitate/boureanu-nu-vad-niciun-viitor-al-ard-ungureanu-pavelescu-si-neamtu-trebuie-cooptati-in-pdl-10392508
10392508
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.