Bonusuri sau Marea Demisie? Microsoft dă bonusuri de 1.500 de dolari angaţilor pentru că aceştia au muncit mai mult în pandemie

Autor: Alex Ciutacu Postat la 09 iulie 2021 302 afişări

Bonusuri sau Marea Demisie? Microsoft dă bonusuri de 1.500 de dolari angaţilor pentru că aceştia au muncit mai mult în pandemie

Microsoft va plăti un bonus de câte 1.500 de dolari care va ajunge la mai mulţi angajaţi, la mai bine de un an de la debutul pandemiei care a creat o situaţie dificilă şi pentru oameni, întrucât aceştia au muncit mai intens spre avantajul firmei, potrivit CNBC.

Gestul face parte din eforturile companiilor de a ţine sus moralul angajaţilor în timpul pandemiei şi pentru a se asigura că aceştia nu îşi dau demisia.

O astfel de aplecare înspre a-i ţine fericiţi pe angajaţi ar putea reduce impactul trendului care se conturează drept Marea Demisie – pe măsură ce companiile redeschid sediile, iar angajaţii iau în cacul schimbări de joburi.

Bonusurile vor costa în total circa 200 de milioane de dolari pentru Microsoft şi sunt oferite în contextul în care compania vrea să îşi arate aprecierea pentru eforturile pe care angajaţii le-au depus atât în relaţia cu clienţii, cât şi cu partenerii, în ultimul an, a declarat un purtător de cuvânt al companiei pentru CNBC.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.