Bomba care răstoarnă tot! Ce boală teribilă ascundea Mîţu Stoian! Doar familia a ştiut

Postat la 09 noiembrie 2021 918 afişări

Bomba care răstoarnă tot! Ce boală teribilă ascundea Mîţu Stoian! Doar familia a ştiut

Cântăreţul de muzică populară Petrică Mîţu Stoian suferea de o boală de care ştia doar familia. Artistul era diagnosticat de câţiva ani cu cancer, în 2019 îi fusese extirpat un rinichi şi atunci a făcut chimioterapie. În octombrie, când a aflat că avusese COVID, făcuse un examen CT care arăta că nu mai are tumoarea, au declarat în exclusivitate pentru Gândul apropiaţi ai familiei lui Petrică Mîţu Stoian. 

În jurul morţii lui Petrică Mîţu Stoian au apărut, de sâmbătă, controverse legate de cauza decesului fulgerător, după doar o şedinţă test pentru un tratament în camera hiperbară pe care trebuia să îl înceapă într-o clinică privată din Caraş-Severin.

Procurorii s-au autosesizat şi au deschis un dosar de ucidere din culpă, fiind făcută, la confirmarea familiei, şi necropsia artisului.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
familie,
boala,
cancer

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.