Bogdan Preda, fost consilier în BNR, se ocupă de comunicarea noului patronat al bancherilor

Postat la 08 aprilie 2014 68 afişări

Consiliul Patronatelor Bancare din România (CPBR), noua organizaţie profesională fondată de BCR, BRD, Raiffeisen şi UniCredit Ţiriac Bank, a apelat la serviciile lui Bogdan Preda, fost consilier în BNR, pentru zona de comunicare publică.

Bogdan Preda, fost consilier în BNR, se ocupă de comunicarea noului patronat al bancherilor

El s-a ocupat de lansarea acestei iniţiative pe piaţă la sfârşitul săptămânii trecute, prilej cu care CPBR a încercat să explice raţiunile înfiinţării unei structuri paralele cu Asociaţia Română a Băncilor (ARB), cu rol similar de reprezentare a comunităţii bancare în raport cu autorităţile şi cu publicul, dar, ca element de noutate, şi cu sindicatele din bănci. În acelaşi timp CPBR susţine că nu doreşte o scindare a breslei prin acest demers.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bogdan-preda-fost-consilier-in-bnr-se-ocupa-de-comunicarea-noului-patronat-al-bancherilor-12428722
12428722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.