Bogaţii vor deveni "cyborgi asemănători zeilor" în următorii 200 de ani

Postat la 27 mai 2015 381 afişări

Persoanele bogate se vor transforma într-un nou tip de oameni şi vor deveni "cyborgi asemănători zeilor" în următorii 200 de ani, declanşând astfel "cea mai mare evoluţie din domeniul biologiei" de la apariţia vieţii pe Terra, afirmă un istoric israelian, citat de dailymail.co.uk.

Bogaţii vor deveni "cyborgi asemănători zeilor" în următorii 200 de ani

Yuval Noah Harari, profesor de istorie la Universitatea Ebraică din Ierusalim, consideră că această schimbare radicală se va petrece în următoarele două secole. Folosind biotehnologia şi ingineria genetică, persoanele bogate, spune profesorul Harari, se vor transforma într-un nou tip de oameni, nemuritori şi divinizaţi de restul lumii, care vor deţine o putere deplină asupra vieţii şi a morţii.

Istoricul israelian consideră că oamenii sunt incapabili să reziste tentaţiei de "a-şi îmbunătăţi" trupurile. "Suntem programaţi să nu fim mulţumiţi. Chiar şi atunci când oamenii obţin plăcere şi diverse realizări, acestea nu sunt suficiente. Ei vor tot mai mult şi mai mult", a spus profesorul Harari, în timpul unei prelegeri pe care a susţinut-o recent la Festivalul de Literatură Hay din Ţara Galilor.

"Cred că în următorii 200 de ani, homo sapiens se va îmbunătăţi pe sine din punct de vedere fizic până va ajunge un fel de fiinţă divină, fie prin manipulări biologice, fie prin inginerie genetică, creând astfel cyborgi, alcătuiţi din părţi organice şi părţi non-organice", a adăugat profesorul israelian.

Citeşte mai departe pe Mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
israel,
bogati,
transformare
/actualitate/bogatii-vor-deveni-cyborgi-asemanatori-zeilor-in-urmatorii-200-de-ani-14343472
14343472
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.