Boc: Cota unica si TVA mentinute anul acesta la nivelul actual, eventuale schimbari doar in viitor

Postat la 21 martie 2011 12 afişări

Cota unica si taxa pe valoarea adaugata vor fi mentinute in acest an la nivelul actual, eventuale schimbari putand fi analizate doar pentru viitor, a declarat, luni, premierul Emil Boc.

El a raspuns astfel intrebat de jurnalisti daca Guvernul va reduce in acest an cota unica de impozitare. "Astazi avem o stabilitate macroeconomica pe care mergem in baza acordului cu Comisia Europeana si Fondul Monetar International. In acest moment, bugetul este croit pe o cota unica de 16% si TVA de 24% si pe aceasta constructie mergem anul asta. Vom vedea in viitor ce vom face", a spus Boc. Prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu a declarat recent ca membrii coalitiei de guvernare vor discuta despre un pachet de masuri economice care ar putea include scaderea cotei unice de impozitare si simplificarea fiscala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
tva,
cota unica,
preturi,
schimbari,
boc
/actualitate/boc-cota-unica-si-tva-mentinute-anul-acesta-la-nivelul-actual-eventuale-schimbari-doar-in-viitor-8082412
8082412
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.