BMW lansează în România SUV-ul pentru care se plăteşte un impozit anual de 9 lei. GALERIE FOTO

Postat la 15 iulie 2015 409 afişări

BMW lansează în România SUV-ul pentru care se plăteşte un impozit anual de 9 lei. GALERIE FOTO

Grupul BMW a lansat oficial primul model X5 hibrid de serie care poate fi alimentat de la priză. Modelul xDrive40e se vrea a fi varianta „eco” a BMW X5 şi prima opţiune a celor care fac naveta spre job zilnic, în condiţiile în care automobilul poate pacurge electric 20-25 km fără să fie necesară pornirea motorului pe benzină. Astfel, un drum de 20 km poate costa mai puţin de doi lei alimentând „de la priză”, faţă de cel puţin 15 lei cât ar costa motorina necesară pentru a parcurge aceeaşi distanţă, dacă ar fi utilizat un SUV „obişnuit” cu motor diesel.

În plus, BMW X5 xDrive40e beneficiază de o reducere a impozitului anual de utilizare cu 95%, corespunzătoare unui model hibrid, dar şi avantajul unui motor de benzină de cilindree mică. Astfel, impozitul anual este de numai 8,98 lei, faţă de 180 de lei cât ar fi costat pentru un automobil echipat cu un motor de 2,0 litri „obişnuit”.

Vedeţi aici o galerie FOTO cu  SUV-ul BMW pentru care se plăteşte un impozit anual de 9 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bmw,
suv,
benzina,
hibrid
/actualitate/bmw-lanseaza-in-romania-suv-ul-pentru-care-se-plateste-un-impozit-anual-de-9-lei-galerie-foto-14593988
14593988
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.