Bloomberg: Uniunea Europeană ar putea anula summitul pe tema Brexit

Postat la 21 noiembrie 2018 50 afişări

Uniunea Europeană va anula summitul Consiliului European programat duminică pentru semnarea acordului pe tema Brexit dacă documentul nu va fi definitivat până joi dimineaţă, afirmă surse citate de site-ul agenţiei Bloomberg.

Bloomberg: Uniunea Europeană ar putea anula summitul pe tema Brexit

Unele puncte ale proiectului de acord Brexit nu sunt încă soluţionate, afirmă surse diplomatice. Printre temele nerezolvate se numără dreptul navelor europene de a pescui în apele teritoriale britanice, statutul provinciei britanice Gibraltar şi viitoarele relaţii comerciale.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a semnalat că nu se va deplasa la Bruxelles duminică dacă acordul nu va fi definitivat, au declarat oficiali germani citaţi de Bloomberg.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bloomberg,
anulare,
summit,
tema,
uniunea europeana

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.