Blaga: Îmi plăcea mai mult s-o văd pe Udrea la votarea ultimei moţiuni şi nu la Atena sau unde a fost

Postat la 16 mai 2013 22 afişări

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, întrebat despre faptul că Elena Udrea a spus că PDL este un partid mare cu aspiraţii mărunte, că "îi plăcea mult mai mult" să o vadă pe Udrea la votarea ultimei moţiuni simple "şi nu la Atena sau unde a fost" aceasta.

Blaga: Îmi plăcea mai mult s-o văd pe Udrea la votarea ultimei moţiuni şi nu la Atena sau unde a fost

 "Îmi plăcea mult mai mult să o văd la votarea moţiunii simple, a ultimei (moţiuni - n.r.), în Parlament şi nu la Atena sau unde a fost", a spus Vasile Blaga, la Călăraşi, despre Elena Udrea.

Blaga a evitat să comenteze informaţiile apărute în ultima vreme potrivit cărora Elena Udrea şi alţi membri ai PDL ar pleca la Partidul Popular, el arătând că partidul îşi va spune punctul de vedere dacă acest lucru se va întâmpla.

"Eu nu mă pronunţ asupra unor anumite ipoteze. Când lucrurile se vor întâmpla, dacă se vor întâmpla, partidul fiţi convinşi că îşi va spune punctul de vedere", a arătat Blaga.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-imi-placea-mai-mult-s-o-vad-pe-udrea-la-votarea-ultimei-motiuni-si-nu-la-atena-sau-unde-a-fost-10882182
10882182
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.