Blaga: Îi cerem lui Ponta ca în discuţiile cu FMI să nu încerce încadrarea în deficit inventând taxe

Postat la 20 ianuarie 2014 28 afişări

PDL va cere să se întâlnească cu delegaţia FMI, care vine marţi la Bucureşti şi va solicita PSD, PNL, premierului Victor Ponta ca în discuţiile cu Fondul "să nu încerce să se încadreze în deficit inventând taxe şi impozite", a declarat, luni, preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Blaga: Îi cerem lui Ponta ca în discuţiile cu FMI să nu încerce încadrarea în deficit inventând taxe

 Întrebat dacă PDL va cere să se întâlnească cu delegaţia FMI, Blaga a spus: "O să cerem. Ei de abia mâine (marţi - n.r.) vin în România, dar de astăzi o să cerem PSD, PNL, lui Victor Ponta, ca premier al României, ca în demersurile, în discuţiile pe care le are şi le va avea cu FMI să nu încerce, ca şi pe parcursul anului trecut, să se încadreze în deficitul cerut de FMI, inventând taxe şi impozite, ci, dimpotrivă, luând măsuri de creştere economică, de reducere a evaziunii fiscale".

Blaga a adăugat că Guvernul poate să renunţe şi la taxa de 7 eurocenţi la combustibil, având în vedere că preţurile au crescut chiar dacă această taxă nu a intrat încă în vigoare şi că toate lucrurile se scumpesc în România.

"Deci au alte măsuri de luat pentru o creştere economică şi nu măsuri pentru a distruge bruma de investiţii prevăzută în buget", a mai spus Blaga.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-ii-cerem-lui-ponta-ca-in-discutiile-cu-fmi-sa-nu-incerce-incadrarea-in-deficit-inventand-taxe-11931119
11931119
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.