Blaga: Guvernul alternativ al PDL va avea puţine ministere. În Germania ajung 15, România are acum 27

Postat la 23 septembrie 2013 53 afişări

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că guvernul alternativ al PDL va avea un număr de ministere "mult mai mic" decât actualul executiv, arătând că în Germania "ajung" 15 ministere, în timp ce România are 27.

Blaga: Guvernul alternativ al PDL va avea puţine ministere. În Germania ajung 15, România are acum 27

 "Da, guvernul alternativ al PDL are un număr de ministere mult mai mic. Cine îşi poate permite să aibă un guvern mamut cu 27 de ministere? Numai în România s-a văzut, în Germania ajung 15. Vedeţi că doamna Merkel a câştigat detaşat alegerile într-o criză, făcându-şi datoria faţă de Germania cu un guvern de 15 persoane", a precizat Blaga înainte de şedinţa BPN al PDL.

El a evitat să facă alte precizări, arătând că guvernul alternativ al PDL al cărui prim-ministru este Cătălin Predoiu va fi prezentat după şedinţa BPN al PDL.

Blaga a mai spus că PDL a făcut acest guvern alternativ nu atât ca obligaţie statutară, arătând că rolul acestuia va consta în "sarcini precise de a monitoriza exact actualul guvern".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-guvernul-alternativ-al-pdl-va-avea-putine-ministere-in-germania-ajung-15-romania-are-acum-27-11378226
11378226
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.