Black Friday începe la Media Galaxy din 20 octombrie. Campania se va desfăşura pe parcursul a 35 de zile

Postat la 19 octombrie 2016 1197 afişări

Black Friday începe la Media Galaxy din 20 octombrie. Campania se va desfăşura pe parcursul a 35 de zile

Media Galaxy®, unul dintre retailerii electro-IT importanţi din România, anunţă derularea campaniei de Black Friday pe parcursul a 35 de zile, în perioada 20 octombrie–23 noiembrie.

" Am scos din ecuaţieaşteptatul dinainte de Black Friday, trezitul cu noaptea în cap, statul la coadă şi bătaia pe produse sau lipsa stocurilor. Considerăm că Black Friday este o oportunitate excelentă prin care să le propunem clienţilor mai mult decât preţuri foarte bune la mii de articole, asigurându-le timp suficient pentru a cântări deciziile de achiziţie, dar şi serviciile necesare pentru realizarea unei achiziţii complete. Avem stocuri şi ne-am pregătit temeinic pentru a ne asigura că toate comenzile sunt onorate în cel mai scurt timp şi că oamenii nu vor fi nevoiţi să se înghesuie în magazine pentru a cumpăra produsele dorite.”,spune Carmen Capitănescu, Marketing Director Media Galaxy.

Campania este împărţită în mai multe rundede promoţii, de câte o săptămână fiecare. Ofertele vor fi dezvăluite treptat în fiecare rundă şi vor culmina cu runda finală în săptămâna 17-23 noiembrie.

În prima etapă, desfăşurată între 20 şi 27 octombrie, clienţii se pot beneficia de reduceri la peste 1.000 de produse din toate categoriile:

• Până la 80% la comunicaţii

• Până la 40% la televizoare

• Până la 40% la electrocasnice mari

• Până la 60% la electrocasnice mici

• Până la 60% la entertainment

Media Galaxy anticipează că volumul vânzărilor anul acesta va depăşi recordul de anul trecut, când lanţul de retail Media Galaxy şi Altex a avut vânzări cumulate în valoare de 80 de milioane de euro, atât online cât şi offline.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.