Black Friday 2015: reduceri pentru maşini noi şi rulate

Postat la 18 noiembrie 2015 661 afişări

Black Friday 2015: reduceri pentru maşini noi şi rulate

Autovit.ro organizează pe data de 20 noiembrie 2015 campanie de reduceri de Black Friday. Aşadar, clienţii pot accesa  platforma blackfriday.autovit.ro unde se găseşte o gamă diversă de autoturisme atât din mărcile accesibile, cât şi din cele premium, potrivit comunicatului companiei. 

“Şi anul acesta, tot din poziţia de lider pe piaţa de anunţuri auto, vrem să venim în întâmpinarea utilizatorilor Autovit.ro cu oferte foarte atractive pentru o gamă diversă de maşini noi şi rulate, puse la dispoziţie de dealerii parteneri cu care colaborăm.” spune Cristian Cojocaru, Sales Manager Autovit.ro.

Mecanismul prin care şi anul acesta clienţii pot achiziţiona autoturisme este tot prin contactarea dealer-ului prin telefon sau email pentru rezervarea maşinii în baza unor condiţii stabilite de fiecare reprezentant în parte. Potenţialii clienţi vor intra pe lista de aşteptare a furnizorilor în ordinea în care îşi vor arăta interesul pentru cumpărarea unui autoturism.

La nivel de infrastructură, platforma este pregatită pentru evenimentul comercial din data de 20 noiembrie, astfel încât să facă faţă volumelor mari de trafic estimate şi aşteptate.

“Anul trecut, cea mai scumpă maşină vândută a fost în valoare de peste 80.000 euro, redusă până la mai puţin de 50.000 euro cu toate taxele incluse. Cumpărătorul a fost cel mai rapid din cei câteva zeci de oameni interesaţi care ar fi fost dispuşi să achiziţioneze maşina pe loc datorită reducerii foarte mari.” continuă Cristian Cojocaru.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/black-friday-2015-reduceri-pentru-masini-noi-si-rulate-14891147
14891147
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.